Új jelszó kérése
Kategóriák
Házhoz szállítás

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS
Partner Webáruházaink

Információk

 • Cégnév / Név: Clownfish Kft.
  Cím: 1119 Budapest, Andor u. 21. (Székhely - nem átvevőpont)
  Személyes átvétel itt: 1113 Budapest, XI. Karolina út 17/b.
  Telefon: +36-70/633-6670
  E-mail: info [kukac] puzzlerendeles.hu
  Weboldal: http://puzzlerendeles.hu
  Áruház neve: Puzzlerendelés.hu
  Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-64881/2013.
  Adószám: 22999276-2-43
  EU adószám: HU22999276
  Cégjegyzék szám: 01-09-987377
  Cégjegyzéket vezető bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
  Működési engedély száma: 3587-1-B/2013.
  Nyilvántartásba vevő jegyző: Dr. Horti István, Budapest
  Bankszámlaszám: 10918001-00000052-86670004
  Kapcsolattartó neve: Fehér Attila
  Kapcsolattartó telefonszáma: +36-70/6336670
  Kapcsolattartó e-mail címe: info [kukac] puzzlerendeles.hu
  Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
  H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu
 • » GLS Futárszolgálat házhoz szállítás
  A GLS futárszolgálat prémium minőségű szolgáltatásokat kínál a csomagszállítás területén. Megrendelésed a GLS futárja szállítja házhoz munkanapokon 8-17 óra között. Az adott munkanapon 12 óráig beérkezett megrendelésedet, 1 munkanapon belül kézbesíti, tehát a rendelést követő munkanapon már meg is érkezik a megrendelt játék az otthonodba. A GLS az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal. Az árlistában szereplő szállítási árak KIZÁRÓLAG MAGYARORSZÁG területén belül érvényesek. Magyarország határain kívülre történő kézbesítés díjait a GLS futárszolgálat EU országok 1. és 2. zóna alatt találod meg. Utánvéttel történő fizetés esetén 200 forint kezelési költség adódik hozzá a szállítási díjhoz.
  Szolgáltatások:
  - 1 munkanapon belüli kézbesítés
  - Második, díjmentes kézbestés (ha az első sikertelen lenne)
  - A kiszállítás reggelén e-mail vagy SMS értesítést kapsz benne a csomagszámmal, a futár telefonszámával és a kézbesítés időpontjának 3 órás intervallumával. A megadott információk alapján lehetőséged van felvenni a kapcsolatot a GLS futárral.
  - A GLS a címzettek számára könnyen elérhető, a címzettek számára fenntartott ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig, 8.00 - 20.00 óra között működik. Telefonszám: +36 1 802 0265
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft24 999 Ft1 090 Ft
  25 000 Ft Ingyenes!
  gls_api
  » Ingyenes személyes átvételi lehetőség 1113 Budapest, XI. Karolina út 17/b.
  A megrendelt játékokat átveheted személyesen, a megrendelést követő munkanapon készpénzes fizetéssel, számla ellenében. Az esetek nagy részében még a megrendelés napján átvehető a rendelésed, erről értesítést küldünk.

  Átvevő pont címe: 1113 Budapest, XI. Karolina út 17/b.
  Nyitva tartás: Hétfőtől-péntekig (munkanapokon): 12 és 18 óra között.
  Szállítási költségIngyenes!
  » GLS CsomagPONT
  Magyarországon több mint 500 GLS CsomagPont üzemel. A GLS az adott munkanapon 14 óráig beérkezett megrendelésedet, 1 munkanap alatt kézbesíti, tehát a rendelést követő munkanapon már meg is érkezik a megrendelt játék a kiválasztott GLS CsomagPontba. A csomag átvevő helyek különböző profilú üzletekben találhatók. Bankkártyás fizetés csak azokban az üzletekben lehetséges, ahol ez külön fel van tüntetve! A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Utánvéttel történő fizetés esetén 200 forint kezelési költség adódik hozzá a szállítási díjhoz.
  További információk: http://csomag.hu/
  Csomagpont lista letölthető: https://gls-group.eu/HU/hu/eseti-szallitasok/gls-csomagpont
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft24 999 Ft950 Ft
  25 000 Ft Ingyenes!
  gls_api_dropoffpoints
 • » Utánvéttel
  Utánvéttel történő fizetés választása esetén a megrendelt termék házhoz szállításakor, a futárcég munkatársának fizetendő a számla összege. Javasoljuk, hogy a csomagot még a futár jelenlétében nyisd ki és győződj meg róla, hogy tényleg a megrendelt terméke(ke)t tartalmazza-e, illetve tartalmának épségéről is. Az utánvétes fizetési szolgáltatásért a szállító cégek extra díjat számítanak fel, ezért utánvétes fizetés esetén a 200 forint utánvét-kezelési költséggel növekszik a szállítási táblázatban szereplő alapdíj. Ezt a Fizetési mód kiválasztását követően az automatikus költségkalkulátor hozzáadja a kosár értékéhez, tehát azon felül nem kell további költséggel kalkulálnod. A kezelési költséget megspórolhatod, amennyiben bankkártyával vagy banki átutalással egyenlíted ki a számla összegét, a részleteket "Bankkártyás fizetés a SIMPLE rendszerén keresztül", illetve "Banki átutalás" fizetési mód menüpontban megtalálod.
  » Készpénzes fizetés
  Személyes átvétel esetén, a helyszínen a készpénzes fizetési módot tudjuk elfogadni jelenleg. Vásárlóink készpénzfizetési számla ellenében tudják kiegyenlíteni a megrendelt játékok vételárát.
  » Bankkártyás fizetés az Simple rendszerén keresztül
  A Simple Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.
  Az OTP Mobil Kft. az elektronikus és okoseszköz alapú kereskedelem területén rendelkezik kiterjedt szolgáltatásportfolióval. Termékei Simple márkanév alatt találhatók meg a piacon. Jelenleg két fő szolgáltatást nyújt:
  Simple Online Fizetési Rendszer: A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a Simple egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a Simple felületén intézhetik fizetésüket.
  A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a Simple tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget.
  Simple Mobilalkalmazás: A Simple mobilalkalmazás egy olyan hazai fejlesztésű alkalmazás, amely a mobilvásárlást ötvözi számos, az életet egyszerűbbé tevő szolgáltatással. Így parkolójegyet, autópálya matricát, mozijegyet vásárolhat és számos további szolgáltatásból választhat egyetlen mobiltelefonos alkalmazáson belül. Letöltése ingyenes; Android, iOS és Windows Phone platformon működő okostelefonra és tabletre telepíthető.
  További információért kérjük, látogasson el a www.simple.hu honlapra!
  Ügyfélszolgálat: 06 1 3666 611, ugyfelszolgalat@simple.hu
  simplepay_hu
  » Banki átutalással
  Kedves Vásárlónk!

  A megrendelt társasjátékok természetesen készleten vannak, tehát azonnal szállíthatók, a banki átutalás megérkezését követően. Kérjük, hogy a rendelés végösszegét légy kedves az
  Unicredit Bank 10918001-00000052-86670004 számlaszámra átutalni, a CLOWNFISH Kft. részére!
  A közlemény rovatban csak a megrendelésszámot kérjük feltüntetni! A játékokat tartalmazó csomagot a banki jóváírás után átadjuk a futárszolgálatnak, illetve személyes átvétel választása esetén e-mail értesítést küldünk, hogy a rendelés átvehető.


  FIGYELEM! NEM MAGYARORSZÁGI BANKNÁL VEZETETT BANKSZÁMLÁRÓL TÖRTÉNŐ UTALÁS ESETÉN A TRANZAKCIÓS KÖLTSÉGEK A VÁSÁRLÓT TERHELIK, EZT KÉRJÜK FIGYELEMBE VENNI AZ ÁTUTALÁS ELINDÍTÁSA ELŐTT! A TRANZAKCIÓ KÖLTSÉGE 1700 FORINT VAGY 5,50 EURO. KÉRJÜK, HOGY AZ ÁTUTALT ÖSSZEG TARTALMAZZA EZT IS, ELLENKEZŐ ESETBEN NEM TUDJUK A CSOMAGOT ELINDÍTANI!

  Adataink külföldről indított átutaláshoz:
  Clownfish Kft.
  Unicredit Bank
  IBAN: HU02109180010000005286670011
  SWIFT code: BACXHUHB

  Jó játékot és szép napot kívánunk!

  Üdvözlettel:

  Puzzlerendelés.hu webáruház
  +36 70 633 6670
 • Név
  E-mail cím
  Telefonszám
  Tárgy
  Üzenet
Webáruház készítés