Sagrada társasjáték
Raktáron

A SAGRADA magyar nyelvű kiadása egy többszörösen nemzetközi díjakra jelölt, családi-stratégiai társasjáték. Az üvegmívesek színpompás, absztrakt stratégiai játéka!

Messze földön híres mesterként bár hatalmas megtiszteltetés, hogy felkértek a Sagrada Família egyik rózsaablakának kivitelezésére. Persze, nem te vagy az egyetlen üvegmíves, de tudod, hogy csak egy mester munkájára fog az egész világ emlékezni. Ott állsz hát az épülő katedrális mellett, felnézel rá és a tökéletes ihletet és ezzel az alkotói halhatatlanságot keresed… vajon képes leszel megtalálni és mesterműved kiállja az idő próbáját?

A Sagrada egy gyönyörű kivitelezésű, színes kockajáték, amely egy elegáns szabályrendszerű családi absztrakt stratégiai játék, ahol egy közös készletből kell a játékosoknak egymás után különböző színű és értékű dobókockákat választani, és a saját ólomüveg ablakát reprezentáló tábláján lehelyezni, két megkötésnek megfelelve:

Egyrészről ugyanolyan színű és értékű kockák nem érintkezhetnek, másrészről a véletlenszerűen kialakított személyes játéktáblánkon mindig vannak bizonyos szín, vagy értékbéli megkötések, hogy egy-két területre pontosan milyen kockát szabad csak rakni.
A kockák választásánál mindig szem előtt kell tartani a játékosok közös (nyílt), valamint személyes (titkos) céljait, mivel ezek teljesítése hozza a játék végén a legtöbb pontot.

Különleges csavart ad a játékmenetnek a szerszámkártyák használata, amik az alapszabályok „megszegését” teszik lehetővé, mert a segítségükkel különböző változatos módokon kerülheted meg a megkötéseket, vagy a játékostársak „csapdáit”.

Ha fontos számodra egy játéknál a külcsín, a szemkápráztató minták, ha szereted az elegánsan egyszerű szabályú és mégis izgalmas, okos döntések elé állító játékokat, vagy ha egy gyorsan – fél, háromnegyed óra alatt – lejátszható komolyabb játékot keresel, a Sagrada rabul fogja ejteni a szívedet!

Ajánlott korosztály
13 – 120 éves
Játékosok száma
1-4
Játékidő
40
Várható kiszállítás

A házhoz szállítás vagy az átvételi pontra kézbesítés várható napja. Tájékoztató jellegű információ, csak a készleten lévő és ezáltal rendelhető termékekre vonatkozik.

2022.07.05
10 790 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Bemutató videó