Vevőszolgálat: +36-70/633-6670 (H-P: 10-18h) | info@puzzlerendeles.hu

Vevőszolgálat: +36-70/633-6670 (H-P: 10-18h) | info@puzzlerendeles.hu

Információk

Elérhetőség

Házhozszállítási és személyes átvételi információk - OKTÓBER 23. HOSSZÚ HÉTVÉGE

Házhozszállítás, illetve GLS Csomagpont választása esetén a 2020. október 21-én szerdán 14 óráig leadott megrendelésedet 22-én csütörtökön kézbesíti a GLS.

A 21-e (szerda) 14 óra és a 22-e (csütörtök) 14 óra között beérkezett rendelések kiszállítása október 26-én, hétfőn várható.

Az augusztus 22-e (csütörtök) 14 óra és a 26-a (hétfő) 14 óra között leadott megrendelések várható kiszállítása: október 27. (kedd).

Személyes átvétel helye - 1113 Budapest, Karolina út 17/b.

Nyitvatartás:

Október 19-22. között, hétfőtől-csütörtökig 12:00-18:00-ig

Október 23-25. között ZÁRVA!

NYITÁS: Október 26-án 12 órakor!

Kellemes pihenést, és jó játékot kívánunk!

Cégnév / Név:
Clownfish Kft.
Cím:
1119 Budapest, Andor u. 21. (Székhely - nem átvevőpont)
Személyes átvétel itt:
1113 Budapest, XI. Karolina út 17/b.
Telefon:
Áruház neve:
Puzzlerendelés.hu
Adószám:
22999276-2-43
EU adószám:
HU22999276
Cégjegyzék szám:
01-09-987377
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Működési engedély száma:
3587-1-B/2013.
Nyilvántartásba vevő jegyző:
Dr. Horti István, Budapest
Bankszámlaszám:
10918001-00000052-86670004
Kapcsolattartó neve:
Fehér Attila
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-70/6336670
Kapcsolattartó e-mail címe:
Webhosting szolgáltató:
UNAS Online Kft.
H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu

Kapcsolatfelvétel

Szállítás

GLS Futárszolgálat házhoz szállítás
gls_api
A GLS futárszolgálat prémium minőségű szolgáltatásokat kínál a csomagszállítás területén. Megrendelésed a GLS futárja szállítja házhoz munkanapokon 8-17 óra között. Az adott munkanapon 14 óráig beérkezett megrendelésedet, 1 munkanapon belül kézbesíti, tehát a rendelést követő munkanapon már meg is érkezik a megrendelt játék az otthonodba. A GLS az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal. Az árlistában szereplő szállítási árak KIZÁRÓLAG MAGYARORSZÁG területén belül érvényesek. Utánvéttel történő fizetés esetén 300 forint kezelési költség adódik hozzá a szállítási díjhoz.
Szolgáltatások:
- 1 munkanapon belüli kézbesítés
- Második, díjmentes kézbestés (ha az első sikertelen lenne)
- A kiszállítás reggelén e-mail vagy SMS értesítést kapsz benne a csomagszámmal, a futár telefonszámával és a kézbesítés időpontjának 3 órás intervallumával. A megadott információk alapján lehetőséged van felvenni a kapcsolatot a GLS futárral.
- A GLS a címzettek számára könnyen elérhető, a címzettek számára fenntartott ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig, 8.00 - 20.00 óra között működik. Telefonszám: +36 1 802 0265
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
24 999  Ft
1 090 Ft
25 000  Ft
-
Ingyenes!
Ingyenes személyes átvételi lehetőség 1113 Budapest, XI. Karolina út 17/b.
A megrendelt játékokat átveheted személyesen, a megrendelést követő munkanapon készpénzes fizetéssel, számla ellenében. Az esetek nagy részében még a megrendelés napján átvehető a rendelésed, erről értesítést küldünk.

Átvevő pont címe: 1113 Budapest, XI. Karolina út 17/b.
Nyitva tartás: Hétfőtől-péntekig (munkanapokon): 12 és 18 óra között.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
Ingyenes!
GLS CsomagPONT
gls_api_dropoffpoints
Magyarországon több mint 500 GLS CsomagPont üzemel. A GLS az adott munkanapon 14 óráig beérkezett megrendelésedet, 1 munkanap alatt kézbesíti, tehát a rendelést követő munkanapon már meg is érkezik a megrendelt játék a kiválasztott GLS CsomagPontba. A csomag átvevő helyek különböző profilú üzletekben találhatók. Bankkártyás fizetés csak azokban az üzletekben lehetséges, ahol ez külön fel van tüntetve! Utánvéttel történő fizetés esetén 300 forint kezelési költség adódik hozzá a szállítási díjhoz.
További információk: http://csomag.hu/
Csomagpont lista letölthető: https://gls-group.eu/HU/hu/eseti-szallitasok/gls-csomagpont
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
24 999  Ft
1 090 Ft
25 000  Ft
-
Ingyenes!

Fizetés

Utánvéttel
Utánvéttel történő fizetés választása esetén a megrendelt termék házhoz szállításakor, a futárcég munkatársának fizetendő a számla összege. Javasoljuk, hogy a csomagot még a futár jelenlétében nyisd ki és győződj meg róla, hogy tényleg a megrendelt terméke(ke)t tartalmazza-e, illetve tartalmának épségéről is. Az utánvétes fizetési szolgáltatásért a szállító cégek extra díjat számítanak fel, ezért utánvétes fizetés esetén a 300 forint utánvét-kezelési költséggel növekszik a szállítási táblázatban szereplő alapdíj. Ezt a Fizetési mód kiválasztását követően az automatikus költségkalkulátor hozzáadja a kosár értékéhez, tehát azon felül nem kell további költséggel kalkulálnod. A kezelési költséget megspórolhatod, amennyiben bankkártyával vagy banki átutalással egyenlíted ki a számla összegét, a részleteket "Online internetes kártyás fizetés - a Barion rendszerén keresztül", illetve "Banki átutalás" fizetési mód menüpontban megtalálod.
Online internetes kártyás fizetés - a Barion rendszerén keresztül
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
A megadott adatok mindvégig biztonságban lesznek, mivel maga a fizetés a Barion titkosított oldalán történik. A Barion a Magyar Nemzeti Bank szigorú felügyelete alatt működik, PCI DSS megfeleléssel. A kártyaadatokat Norton/Symantec 256 bites SSL titkosítás védi. Webáruházunk csak a tranzakció eredményéről kap tájékoztatást, kártyaadataid nem jutnak el hozzánk. A Barion Smart Gateway fizetőfelületén kártyaadatok megadásával, vagy Barion tárca tulajdonosok esetében jelszóval lehet fizetni, asztali és mobil böngészőkben egyaránt. Regisztrációt nem igényel, az első fizetésnél lehet regisztrálni, ez opcionális. Neked ingyenes a fizetés, a regisztráció és a Barion tárca használata is. Kényelmes, nem kell soha többé beírnod a kártyaadataidat nem csak az adott kereskedőnél, hanem egyetlen más Barion elfogadónál sem. Ha regisztráltál, letöltheted a Barion appot is, mely rengeteg felhasználói élménnyel gazdagíthat.

A Barion fizetés lépései:

Válaszd ki a kívánt terméket és helyezd a kosárba!
A Pénztárnál válaszd ki a megfelelő szállítási módot, illetve a Barion fizetési módot, majd az Általános szerződési feltételek elfogadása után kattints a "Megrendelés" gombra!
Fizetés bankkártya adatok magadásával:
Ez a fizetési mód bárki számára elérhető, aki rendelkezik online fizetésre alkalmas Mastercard, Maestro, Visa, Electron vagy Amex bankkártyával, hitelkártyával. Barion fizetés esetén van lehetőséged a pénznemek közül az Euro kiválasztására, így a rendelés végösszegét Euroban is tudod fizetni. A fizetéshez a kártya adataira, valamint e-mail címre van szükség. A fizetéshez Barion regisztráció nem szükséges, de az ÁSZF-et el kell fogadni.
Fizetés Barion tárcával:
Fizetés eltárolt bankkártyával
Ez a fizetési mód bárki számára elérhető, aki rendelkezik online fizetésre alkalmas Mastercard, Maestro, Visa, Electron vagy Amex bankkártyával, hitelkártyával, valamint érvényes Barion regisztrációval. A fizetéshez szükséges kártyaadatokat a Barion biztonságos szervere tárolja, a fizetéshez e-mail cím és jelszó szükséges. Egy Barion tárcában több bankkártya is lehet.

Fizetés előre feltöltött Barion egyenleggel.
Ez a fizetési mód azok számára érhető el, akik rendelkeznek érvényes Barion regisztrációval (és nem rendelkeznek bankkártyával). A fizetéshez e-mail cím és jelszó szükséges. Az egyenleg úgynevezett elektronikus pénz, amely előre feltölthető készpénz befizetéssel a Barion feltöltő pontokon, valamint átutalással bankszámláról (sürgős esetben bankkártyáról is).
Készpénzes fizetés
Személyes átvétel esetén, a helyszínen a készpénzes fizetési módot tudjuk elfogadni jelenleg. Vásárlóink készpénzfizetési számla ellenében tudják kiegyenlíteni a megrendelt játékok vételárát.
Banki átutalással
A megrendelt termékeket van lehetőséged banki átutalással is kifizetni. Ebben az esetben átutalásos számlát állítunk ki a vásárlásról, amit a megrendelt játékokkal együtt, a csomagban küldünk el Neked. A visszaigazolt megrendelésben szereplő végösszeget kérjük átutalni áruházunk, Információk/Fizetés oldalán is megtalálható, illetve a lejjebb látható bankszámlánkra. Az átutalás teljesítése, - vagyis a jelzett összeg bankszámlánkon történő jóváírása - után már küldjük is az addigra összekészített csomago(ka)t a futárszolgálat segítségével. Ebben az esetben fontos, hogy a futárcég munkatársának NEM KELL fizetni a kézbesítéskor.

Bankszámla számunk magyar bankszámláról: CLOWNFISH Kft.
10918001-00000052-86670004

Amennyiben az előre utaláshoz szüksége van díjbekérőre, vagy a számlára, kérjük jelezze igényét vevőszolgálatunknak: https://puzzlerendeles.hu/shop_contact.php

FIGYELEM! NEM MAGYARORSZÁGI BANKNÁL VEZETETT BANKSZÁMLÁRÓL TÖRTÉNŐ UTALÁS ESETÉN A TRANZAKCIÓ KÖLTSÉGE 1900 FORINT VAGY 5,50 EURO. KÉRJÜK, HOGY AMENNYIBEN KÜLFÖLDI BANKNÁL VEZETETT BANKSZÁMLÁRÓL INDÍTASZ ÁTUTALÁST, AZ ÁTUTALT ÖSSZEG A MEGRENDELÉS VÉGÖSSZEGE+1900 FORINT LEGYEN. ELLENKEZŐ ESETBEN AZ 1900 FORINT TRANZAKCIÓS KÖLTSÉG UTÁNVÉTKÉNT FOG SZEREPELNI A CSOMAGON.

IBAN: HU02109180010000005286670004
SWIFT kód: BACXHUHB