Hexpanse társasjáték - Kard és Korona
Nincs raktáron

2244-ben háború pusztít a már széttöredezett Csillagközi Birodalom romjain. Négy frakció küzd egymással a hatalomért: A militáns Emberi Birodalom, a mérhetetlenül gazdag és befolyásos Kereskedelmi Világok Szövetsége, a csillagközi nomádok szabadságharcosai, valamint a bosszúszomjas high-tech civilizáció, a marsi Kiber Közösség. A Hexpanse egy stratégiai játék, amiben bolygókat kell elfoglalnunk, és a részt vevő 2-4 játékos irányítja a négy különleges frakció teljhatalmú parancsnokát a Naprendszerben dúló harcok során. Gyorsnak kell lennünk, hogy vetélytársainkat megelőzve mi építsük ki először a győzelmi formációt, és jól manőverező hadseregünkkel, erős szövetségeseinkkel, rafinált zsoldosokkal és speciális akciókkal birtokba vehessük a bolygókat. Minden játékos ezért a célért küzd a különböző játékvariációk során, amihez csapatokat tud ledobni az anyahajójáról, és értékes hexilum bányákat foglalhat el az utánpótlás zavartalanná tételéhez. Felhasználhatja a frakció, felbérelt zsoldosok vagy akciókártyák különleges képességeit is, hogy folyamatosan terjeszkedni tudjon, és megsemmisítse az ellenségeit.
A végső győzelem két módon érhető el: vagy a feladatkártyának megfelelő formációt építjük ki seregeink csatarendbe állításával, amely áttörhetetlen falat alkotva biztosítja számunkra a diadalt, vagy pedig nyílt csaták során, esetleg orgyilkos támadásokkal elpusztítjuk az ellenséges hadvezéreket, így seregeik írányítás nélkül maradva kapitulálni kénytelenek. Készen állsz a csatára, parancsnok?

Ajánlott korosztály
10 – 120 éves
Játékosok száma
2-4
Játékidő
45
Várható kiszállítás

A házhoz szállítás vagy az átvételi pontra kézbesítés várható napja. Tájékoztató jellegű információ, csak a készleten lévő és ezáltal rendelhető termékekre vonatkozik.

2022.07.05
11 690 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Bemutató videó